معرفی ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اهواز

نام: سید فرج

نام خانوادگی: موسوی

 
پیام ریاست

ریاست محترم دانشگاه شهرداری علمی کاربردی شهرداری اهواز بیان نمود: فلسفه ایجاد دانشگاه علمی کاربردی براساس نیازهای نهادهای موسس این دانشگاه ها و رفع نیازهای علمی و تجربی آنها و برطرف کردن مشکلات موجود در آن نهادها است. در اصل تفاوتی که میان دانشگاه علمی کاربردی و دیگر دانشگاه ها وجود دارد ، در همین علمی و کاربردی بودن آن است. به این صورت که رشته ها در آن به صورت میان رشته ای و تخصصی هستند.
با این نگاه ، شهرداری اهواز چیزی در حدود ۱۰ الی ۱۱ هزار نیرو (به صورت رسمی ، پیمانی و….) دارد ولی متاسفانه یکی از مشکلات موجود شهرداری اهواز که شهرداری های کشور و خصوصاً کلانشهر ها با آن دست و پنجه نرم می کنند ، سطح پایین تحصیلات اکثر پرسنل است ، به طوری می توان گفت تنها ۲۰ درصد آنها دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و ۸۰ درصد دیپلم و زیردیپلم هستند.
لذا با وجود چنین ضعفی نیاز برآن بود که شهرداری یک دانشگاه تاسیس کند تا سطح علمی پرسنل خود را به صورت تئوری و تجربی ارتقاء دهد و در نهایت این پرسنل پس از ورود مجدد به محیط کار بتوانند با تخصصی که کسب نمودند ، نقص های موجود را که بر اثر عدم وجود تخصص به وجود آمده بود، مرتفع نمایند.
البته این دانشگاه فقط مختص پرسنل شهرداری اهواز نیست بلکه عموم مردم می توانند در آن ثبت نام کنند . جالب است بدانید ما حتی دانشجوی خارجی در دانشگاه شهرداری اهواز داریم.
اما دلیل دیگر راه اندازی دانشگاه توسط شهرداری ، حرکت اکثر شهرداری های کشور در این زمینه بود که عدم وجود چنین دانشگاهی در کلانشهری مثل اهواز ، نقطعه ضعفی محسوب می شد.
شورای چهارم و شهردار اهواز بر این عقیده هستند که هر پروژه ای که در شهر اهواز انجام می شود باید در کنارش یک طرح تحقیقاتی وجو داشته باشد . پس بهتر بود خود شهرداری اهواز به وسیله اساتیدی که خود از مدیران اجرایی شهرداری هستند این کار را انجام دهد.
ریاست  دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز: هدف از راه اندازی  این مرکز توسعه بعد علمی، مهارتی و کارآفرینی جهت برطرف کردن کلیه نیازهای یک کلانشهر مدرن، با نیروهای تحصیل کرده و با تجربه و همچنین زمینه‌سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نو در سازمان‌های شهرداری اهواز از اصلی ترین اهداف و رسالت های این دانشگاه میباشد.

از آنجا که رشته های فعلی و رشته های درخواستی در حال تصویب برای این مرکز همگی جزو رشته های، مهارتی و فنی می باشند دانشجویان این مرکز، با تحصیل در آنها، علاوه بر داشتن علم تحقیقاتی از علم مهارتی نیز برخوردار خواهند شد که امروزه نیاز مبرم دنیای کار و توسعه می  باشد به گونه ای که دارندگان این مهارتها نه تنها در آینده نزدیک به راحتی جذب بازار کار شده و نیازی به شرکت های وابسته ندارند بلکه خود میتوانند برای دیگران کارآفرین باشند.

 
دکتر سید فرج موسوی